Mødestedet for dig med angst, depression, bipolar lidelse eller OCD
Har du lyst til at gøre en forskel?
At være frivillig i Café ODA Odense er en fantastisk mulighed for at møde andre frivillige, have medbestemmelse i hvilke aktiviteter vi skal lave samt skabe gode relationer.
Frivillig i Café ODA Odense
I Café ODA søger vi engagerede frivillige.
Det er en fantastisk mulighed for at møde andre frivillige, have medbestemmelse i hvilke aktiviteter vi skal lave og skabe gode relationer.
Kunne du tænke dig, at være med til at gøre en forskel som frivillig?
At være frivillig i Café ODA kræver ikke en særlig uddannelse, dog er det er vigtigt, at du taler dansk, er rummelig, empatisk og klar til at sprede godt humør.
Café ODA er en social café, hvor gæsterne er mennesker, der lever med angst, OCD, depression eller bipolar lidelse.
Café ODA Odense er et tilbud fra Angst & StressForeningen, der samarbejder med OCD-foreningen og Depressions Foreningen.
I caféen skaber vi sammen rammen omkring et trygt og imødekommende fristed med hyggeligt samvær samt mulighed for at etablere netværk og personlig udvikling.
Frivillige i caféen er lige så forskellige mennesker, som gæsterne er det. Både gæster og frivillige har forskellige aldre, uddannelser, interesser og ressourcer. Det opfatter vi som en stor styrke for
caféens liv, miljø og udvikling.
Det er vigtigt for os, at du som frivillig bidrager til, at caféen er et godt og stabilt tilbud med et hyggeligt, imødekommende og rart miljø.
Det frivillige arbejde består primært af hyggeligt samvær med gæsterne. Opgaverne er alt fra snak, debatter, spil, gåture, individuelle samtaler, afholdelse af arrangementer i caféen, udflugter mm. Derudover er det de frivilliges ansvar at lave kaffe/te, opvask og let rengøring.
Vi beder dig om at tage 1-2 vagter om måneden – selvfølgelig med forståelse for ferie og andre forpligtelser. For at gøre det nemt for dig, bruger vi Workfeed, hvor du hurtigt kan byde ind på og bytte vagter samt få et overblik om dine vagter.
Du vil indgå i et engageret frivilligteam, hvor vi afholder månedlige møder, supervision 4 gange årligt med ekstern psykolog.
Derudover er der en årlig FUS (Frivillig Udviklings Samtale).
Som frivillig vil du få mulighed for at udvide din menneskekundskab, ligesom du har mulighed for at sætte dit eget præg på stedet.
Hvis ovenstående har din interesse så skriv lidt om dig selv og send det til
projektleder Britt Fonnesgaard på mail oda@angststress.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.